تبلیغات
کنیز خانم فاطمه الزهرا سلام الله علیها - آشپزی گیلان باقلا فسنجان_کویی تره_پلا سر تره
 
کنیز خانم فاطمه الزهرا سلام الله علیها
جانم فدای رهبرم

باقلا فسنجان

مواد لازم

لوبیا چیتی یك پیمانه
گردو 150 گرم
پیاز داغ و رب گوجه فرنگی از هر کدام سه قاشق غذاخوری
رب انار دو قاشق غذاخوری
نمك، فلفل، گلپر و زردچوبه به میزان لازم


طرز تهیه

لوبیاچیتی را یك روز قبل خیس كنید. گردو را آسیاب كرده و با رب‌انار، رب گوجه‌فرنگی و آب در قابلمه بریزید. نمك، فلفل، گلپر و زردچوبه را به آن اضافه كنید تا بجوشد بعد از نیم ساعت آب لوبیاچیتی را گرفته به گردو اضافه كنید تا بپزد در انتها پیازداغ را به مواد اضافه كنید. غلظت غذا دلخواه می‌‌باشد.

کویی تره

مواد لازم

كدو حلوایی نصف عدد
سیر سه حبه
گردو 150 گرم
رب انار و رب گوجه فرنگی و شکر از هر کدام دو قاشق غذاخوری
نمك، فلفل، زردچوبه، گلپر و ادویه و آب به میزان لازم

طرز تهیه

سیر را له و با روغن سرخ كرده بعد كدوی پخته شده را پوست گرفته و به صورت پوره در آورید و در همان روغن سرخ كنید. گردوی ساییده‌شده، رب انار، رب گوجه‌فرنگی، آب، نمك، فلفل، زردچوبه و شكر را در قابلمه بریزید و به مدت دو ساعت با حرارت ملایم بجوشانید. كدو، سیر، گلپر و ادویه را به آن اضافه كرده و هم بزنید تا یك مخلوط غلیظی به دست آید.

پلا سر تره 

مواد لازم

1_ سبزى تازه: شوید( كمى بیشتر ازدیگر سبزیها), گشنیز, جعفرى, تره, اسفناج (یا برگ چغندر) , ترشك(اگر در دسترس باشد), برگ گزنه تازه اگر باشد خوش طعم تر مىشود  _  2 كیلو

2_ پیاز بزرگ _ یك بته

3_ سیر _ 3 تا 4 بته (در صورت بودن برگ سیر تازه از برگ سیر استفاده مىشود)

4_ تخم مرغ _ 3 تا 4 عدد

5_ گوجه فرنگى متوسط _ 2 تا 3 عدد

6_ فلفل, نمك و زردچوبه _ به اندازه كافى

7_ روغن _ به مقدار كافى

طرز تهیه

سبزى, سیر و پیاز را بعداز تمیزكردن و شستن, ریز خردمىكنیم. و در قابلمه مىریزیم, یك و نیم لیوان آب در آن مىریزیم, گوجه فرنگى ها را پوست كنده و اضافه مىكنیم, نمك و زردچوبه زده و در قابلمه را گذاشته , و با حرارت ملایم مىگذاریم پخته شود. زمانیكه آبش كاملا گرفته شد(حدودا 40 دقیقه) , روغن به مقدار كافى در آن ریخته و تفت مىدهیم. تخم مرغها را در ظرفى هم زده و روى خورش مىریزیم و به اندازه مناسب فلفل مىپاشیم. در قابلمه را گذاشته و حدودا تا ده دقیقه دیگر پلاسرتره آماده مىشود. پلاسرتره با مرغ, ماهى, كباب همراه با برنج یا نان و حتما ماست صرف مىشود. در صورت تمایل موقع صرف پلاسرتره آب نارنج هم مىتوان روى آن ریخت





نوع مطلب : آشپزی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


سه شنبه 17 مرداد 1396 05:23 ق.ظ
What's up, I log on to your blog regularly. Your humoristic style is
awesome, keep it up!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :